Bine ati venit! Acasa

Situatia Familiilor în Moldova şi Cum Poate Ajuta Cursul de Câsâtorie


Familia a existat înaintea şcolii, a guvernului şi chiar a bisericii.

Sondajele, statisticile despre familie sunt usturâtoare, dureroase. întara noastrâ 1 din 2 câsnicii, sfîrşeşte într- un divort. Sunt o altâ parte care nu declarâ oficial, însâ în realitate trâiesc separat, cei mai multi aleg concubinajul, mii de copii adâpostiti prin internate, în timp ce pârintii sunt la lucru pe undeva sau despârtiti. Cifre şi informatii detaliate despre familia din Moldova le puteti gâsi la Biroul National de Statisticâ, la Ministerul Protectiei Familiei şi Copilului, la oficiul Unicef în Moldova, şi alte institutii ar putea oferi astfel de date.

Noi, ca şi Copii ai lui Dumnezeu, vedem realitatea şi în lipsa cifrelor. Trâim o vreme de degradare moral-spiritualâ, iar locul cel mai infectat şi afectat este câminul, familia. Familia e cea care educâ, pregâteşte, formeazâ caractere.

Familii sânâtoase - o bisericâ sânâtoasâ - o societate, un stat puternic şi prosper. Criza familiei din tara noastrâ necesitâ o interventie de ajutorare şi sprijin spiritual, înaintea celui social.

De ce este importantâ lucrarea cu familiile? De ce e important sâ lucrâm în familie?
Fiecare bârbat şi fiecare femeie câsâtoriti deja, şi cei care urmeazâ sâ încheie un legâmînt al câsniciei, trebuie sâ fie conştienti câ familia este imaginea cerului.
1. Orice familie îşi trage numele din cer - Efeseni 3:14-19
2. Familia este prima şi cea mai veche institutie creatâ de D-zeu - Gen. 2
3. Chipul şi umbra lucrurilor cereşti - Evrei 8: 5

Pentru cine este acest curs?
Cursul de câsâtorie este pentru orice cuplu câsâtorit (sot-sotie), care vrea sâ zideascâ o relatie puternicâ şi de duratâ, o relatie care sâ reflecte cerul, una specialâ: cei care doresc sâ facâ o investitie bunâ în câsnicia lor, pentru proaspât câsâtoriti, cît şi pentru cei cu vechime, pentru cei cu o câsnicie exemplarâ, cît şi pentru cei cu turbulente, cu probleme.

Orice cuplu câsâtorit este bine venit!

Cursul se bazeazâ pe principii creştine, şi deşi este folositor cuplurilor creştine, el este elaborat pentru a fi folositor şi cuplurilor care nu au credintâ în Dumnezeu. Orice cuplu câsâtorit este bine venit! Participare în Cursul de câsâtorie este o oportunitate de a revedea câsnicia Dvs. Fiecare sesiune contine exercitii practice, şi include predarea temei şi o micâ însârcinare pentru acasâ.

Rugâciunea schimbâ totul. şi cînd cei 2, deveniti una, cer un lucru de la Domnul le va fi dat.

Schimbarea începe cu mine!
Cauta
Imagini diferite
No images